O nama

Vodeća Growth Pharma

Allergan d.o.o., kao deo globalne mreže Allergana, sa sedištem u Beogradu posluje od 2016 godine, primarno se fokusirajući na istraživanje lokalnog tržišta i promociju proizvoda kompanije Allergan u oblasti oftalmologije i medicinske estetike.

Allergan plc (NYSE: AGN), sa sedištem u Dablinu, Irska, je smela globalna farmaceutska kompanija i lider u novom industrijskom modelu - Growth Pharma. Allergan je fokusiran na razvoj, proizvodnju i komercijalizaciju brendiranih farmaceutskih proizvoda, uređaja, bioloških, hirurških proizvoda i proizvoda iz oblasti regenerativne medicine za pacijente širom sveta.

Sa komercijalnim operacijama u približno 100 zemalja, Allergan je posvećen radu sa lekarima, pružaocima zdravstvenih usluga i pacijentima kako bi obezbedio inovativne i značajne tretmane koji pomažu ljudima širom sveta da žive duže i zdravije.

18,000 Zaposlenih Više od 18,000 kolega na globalnom nivou

Uspeh naše kompanije pokreće činjenica da je više od 18.000 kolega na globalnom nivou posvećeno ideji posedovanja hrabrosti za život (Bold for Life). Zajedno, mi gradimo mostove, podstičemo ideje, delujemo brzo i težimo postizanju rezultata za naše kupce i pacijente širom sveta tako što uvek radimo ono što je ispravno.

Open Science

Allergan je industrijski lider u okviru pokreta Open Science, R&D modela kompanije, koji definiše naš pristup identifikaciji i razvoju ideja i inovacija koje menjaju pravila igre radi bolje nege bolesnika. Ovakav pristup je doveo do toga da Allergan poseduje jedan od najobuhvatnijih razvojnih programa (pipelines) u farmaceutskoj industriji.